Julefeber

Kickstart julefeberen med Aarhus Series den 1. november

Det er en kæmpe fornøjelse for Aarhus Series at kunne invitere til eksklusiv forpremiere på DR’s kommende julekalender ’Julefeber’.

For første gang nogensinde får publikum mulighed for at varme op til december og kickstarte julestemningen med et sneak peek på årets nye julekalender-produktion.

Julefeber handler om Bjørn, der bor i Urbanplanen på Amager med sin juleglade far og lillesøster Gro. Far skylder penge og låner i ren desperation deres lejlighed ud til den skumle fyr, Slikpinden. Den lille familie må nu i al hemmelighed flytte ind på fars arbejdsplads, Det Kgl. Teater, hvor far arbejder i kantinen. Far er sikker på, at julen nok skal blive et hit, og at de snart vil komme hjem igen – men det er loftet over Gamle Scene, der det meste af december måned ender med at være deres hjem.

Bjørns lillesøster Gro er familiens lille hjælper. Hun forsøger at ordne alt lige fra familiens skrantende økonomi til at sætte blind dates op med deres intetanende far. Som december måned skrider frem, og julen for alvor nærmer sig, får Gro nok af at hjælpe sin far og Bjørn. Hun beslutter at forfølge sin egen hemmelige juledrøm, og det får skæbnesvangre følger. Heldigvis træder Bjørn i karakter, og med hjælp fra sin skøre mormor må Bjørn gennem december lære at omfavne den, han er – inderst inde.

Kom med og begynd julefeberen, når Aarhus Series indhyller dig i julemagi og nissehuer d. 1. november!

 

Session: Eksklusiv premiere på årets julekalender, DR – kickstart julefeberen med Aarhus Series 1. nov.

Session language: Danish

Session host: Mariella Harpelund Jensen

Date: Sunday, November 1, 2020
Time: 12.30 – 14.30
Venue: DOKK1, Store Sal

Premiere: December 1, 2020

Broadcaster: DR

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?