OM AARHUS SERIES

AARHUS SERIES er en bredtfavnende og inspirerende festival, som er målrettet alle, der elsker tv-serier – med særligt fokus på serier, der har social relevans og kulturel gennemslagskraft. Festivalen er skabt af Filmby Aarhus.

I løbet af de seneste år er der som aldrig før blevet investeret i produktionen af kvalitetsserier, og det samlede niveau og antallet af serier er begge røget betragteligt i vejret. For de fleste af os udgør serier desuden et dagligt omdrejningspunkt i samtaler med venner og kolleger.

Derfor fortjener serieformatet at blive taget mindst lige så seriøst som spillefilm og dokumentarer er blevet det i årtier – og derfor har serierne med AARHUS SERIES fået sin egen dedikerede festival.

Derudover fortjener de bedste serier at blive set og oplevet i fællesskab med andre mennesker, der deler den enkeltes begejstring for dem. Derfor byder AARHUS SERIES på visninger i inspirerende omgivelser, hvor publikum ser serierne sammen.

Festivalens medrivende talks fører desuden publikum bag om kameraet på nogle af de mest markante serieproduktioner. Begge disse aspekter bidrager til at give serierne den fysiske dimension af fællesskab, som ellers har været forbeholdt biograffilm.

AARHUS SERIES blev lanceret i 2019 som en integreret del af konferencen THIS og i 2020 blev AARHUS SERIES sin egen selvstændige festival.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?