WHAT TO WATCH – LIVE

Bliv opdateret på nye must-sees og oversete serie-perler

What 2 Watch er formatet for dig, der meget nødig vil fare vild i streaming junglen eller misse de store biografoplevelser. Ann Lind Andersen & Casper Christensen guider dig ugentligt sammen med Kim Martin Sørensen fra Vi Elsker Serier til de bedste film og serier på streaming tjenesterne.

I denne “live udgave” af What 2 Watch, giver værterne deres personlige anbefalinger til de bedste film og serier fra 2021, som du bør kaste dig over.

Denne session er udsolgt. Skriv dig på ventelisten eller mød op ved døren for no-show billetter.

Mød what to Watch: Kim Sørensen har arbejdet med kommunikation, marketing og digitale medier i mange år, blandt andet som mediekonsulent og -rådgiver. I dag er han CEO og Kreativ redaktør på Vi elsker serier og Add Up Media.

Kim har sammen med Casper Christensen og Ann Lind Andersen formatet What to Watch, et samtaleprogram om serier.

Casper er stifter af podcasten Filmnørdens Hjørne, og så anmelder han film for Go’Morgen Danmark. Ann Lind Andersen er film- og serieeksperter og har anmeldt film for Go’Morgen Danmark i 14 år. Hun er i dag selvstændig og freelance filmanmelder på en bred vifte af platforme, herunder sin egen. Desuden er hun igen i år session vært på AARHUS SERIES.

 

 

INFO

Dato
Lørdag d. 5. november, 2022

Tidspunkt
15:00 – 16:00

Venue
Øst for Paradis, Sal C

Session sprog
Dansk

MØD

Kim Martin Sørensen, Vi elsker serier
Ann Lind Andersen, Serieekspert og anmelder
Casper Christensen, Podcaster og anmelder

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?