WHAT TO WATCH – LIVE

Bliv opdateret på nye must-sees og oversete serie-perler

What 2 Watch er formatet for dig, der meget nødig vil fare vild i streaming junglen eller misse de store biografoplevelser. Ann Lind Andersen & Casper Christensen guider dig ugentligt sammen med Kim Martin Sørensen fra Vi Elsker Serier til de bedste film og serier på streaming tjenesterne.

I denne “live udgave” af What 2 Watch, giver værterne deres personlige anbefalinger til de bedste film og serier fra 2021, som du bør kaste dig over.

 

Mød what to Watch: Kim Sørensen har arbejdet med kommunikation, marketing og digitale medier i mange år, blandt andet som mediekonsulent og -rådgiver. I dag er han CEO og Kreativ redaktør på Vi elsker serier og Add Up Media.

Kim har sammen med Casper Christensen og Ann Lind Andersen formatet What to Watch, et samtaleprogram om serier.

Casper er stifter af podcasten Filmnørdens Hjørne, og så anmelder han film for Go’Morgen Danmark. Ann Lind Andersen er film- og serieeksperter og har også anmeldt film for Go’Morgen Danmark. Hun er i dag tilknyttet Nordisk Film og er herudover fast kommentator ved TV 2s årlige visning af Oscar-showet samt session vært på AARHUS SERIES.

 

 

INFO

Dato
Søndag d. 31. oktober 2021

Tidspunkt
11:00 – 12:00

Venue
Øst for Paradis, Sal C

Session sprog
Dansk

MØD

Kim Sørensen, Vi elsker serier
Ann Lind Andersen, Serieekspert og anmelder
Casper Christensen, Podcaster og anmelder

Tilmeld nyhedsbrev