BORGEN IS BACK: GENBESØG DET EKSTREMT POPULÆRE POLITISKE DRAMA – MED ADAM PRICE

Adam Price, hovedforfatter, Borgen

Adam Price er hovedforfatter på den prisvindende serie Borgen, der første gang så dagens lys i 2010. Det er efterhånden ved at være otte år siden, at seerne vinkede farvel til Birgitte Nyborg, Katrine Fønsmark og alle de andre i den populære dramaserie, og nogen havde måske troet, at det var et sidste farvel tilbage i 2013 – men DR kunne i 2020 afsløre, at en ny sæson om det politiske drama er tilbage i begyndelsen af 2022 – endnu engang med Adam Price som hovedforfatter på projektet.

Den nye sæson bliver et glædeligt gensyn med statsminister Birgitte Nyborg spillet af Sidse Babett Knudsen og Birgitte Hjort Sørensen i rollen som journalisten Katrine Fønsmark. Siden vi sidst har set Birgitte Nyborg, har hun fået posten som udenrigsminister, og Katrine Fønsmark er blevet nyhedschef. Serien får også besøg af helt nye personer, både når det gælder livet inden og uden
for Christiansborgs mure. Blandt andet får Mikkel Boe Følsgaard en af de nye og bærende roller som souschefen Asger, der arbejder tæt sammen med Birgitte Nyborg.

Vi inviterer til en unik mulighed for at blive lukket ind i hovedet på Adam Price, der, foruden at være manuskriptforfatter og dramatiker, også er medejer og executive producer i SAM Productions, som producerer den nye sæson af Borgen. Sammen med Price genbesøger vi på nostalgisk vis de tre tidligere sæsoner akkompagneret af anekdoter, hvor den prisbelønnede manuskriptforfatter vil indvie os i arbejdsgangen bag dét at skrive en serie som Borgen.

Borgen er et storslået eksempel på en serie, der har sat Danmark på verdenskortet, og den nye sæson produceres til DR og bliver til i samarbejde med Netflix. Sæsonen får premiere på DR og vil derefter også kunne ses på Netflix verden over.

Vær med, når vi lørdag d. 30. oktober inviterer til at genbesøge det storslåede politiske drama sammen med hovedforfatter Adam Price.

INFO

Dato
Lørdag d. 30. oktober, 2021

Tidspunkt
19:00 – 20:00

Venue
Teatret Svalegangen

Session sprog
Dansk

MØD

Adam Price, Hovedforfatter, Borgen

Ann Lind Andersen, Vært

OM

Premiere
2022

Broadcaster
DR & Netflix

Se de tidligere sæsoner
DR TV & Netflix

 

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?