KAMIKAZE

Forpremiere - "Vi styrter. Elsker dig. Gør som du vil. Far"

Beskeden tikker ind på 18-årige Julies telefon, og få sekunder efter står hun alene og forladt, berøvet for sin mor, far og bror i et flystyrt.

Kom til forpremiere på den første danske HBO Max-original serie: Kamikaze.

Kamikaze er en stærk og underfundig humoristisk ny dramaserie. Kernen i fortællingen er den 18-årige, fandenivoldske, hypnotisk charmerende hovedkarakter, Julie, og hendes eksistentielle kamp tilbage til livet efter at have mistet sine forældre og bror i et flystyrt i Rwanda.

Hun er efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen og har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge. Tabet af hendes familie tvinger Julie til at genfinde meningen med livet, og hun begiver sig ud på en turbulent genopdagelsesrejse, der fører hende fra hjemlandet, Danmark, til alle hjørner af verden.

I den bærende rolle som Julie ses det unge skuespiltalent, Marie Reuther, der med Kamikaze får sin første store hovedrolle. Foruden Marie Reuther medvirker blandt andre den garvede, danske skuespillerinde, Charlotte Munck, kendt fra Anna Pihl, Krigen og Efterforskningen som Julies mor, mens komiker og skuespiller Anders Matthesen indtager rollen som Julies psykolog.

Kamikaze vises på AARHUS SERIES. Serien får premiere senere på året.

INFO

Dato
Søndag 31. oktober 2021

Tidspunkt
16:00 – 17:30

Venue
Øst for Paradis, Sal A

Session sprog
Dansk

Billetter/Tilmelding 
Billetter er gratis.

MØD

Kaspar Munk, Instruktør

Johanne Algren, Manusskriptforfatter

Christine Dyrskjøt Elmstrøm, Host

OM

Premiere
14. November 2021

KASPAR MUNK

Kaspar Munk er en dansk instruktør og forfatter. Han har an BA i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet og er siden uddannet på instruktørlinjen fra filmskolen Super16. Munks filmdebut var kortfilmen Hold om mig fra 2010, der vandt en række internationale priser. Senere i 2012 lavede han ungdomsfilmen You & Me Forever, der bl.a. vandt en Bodil pris og en Robert statuette. Munk har også instrueret en lang række episoder i serier som Bedrag, Herrens Veje og The Rain. Senest har han været instruktør på miniserien Kamikaze, som får premiere senere i 2021.

JOHANNE ALGREN

Johanne Algren er manuskriptforfatter på serien Kamikaze. Foruden sin manuskriptforfatter titel er hun også bogforfatter, og står bl.a. bag titlerne Louis og Louis Liv, hvoraf sidstnævnte blev nomineret til Kulturministeriets Børnebogspris. Hun startede sin karriere som radio- og tv-tilrettelægger samt vært og manuskriptforfatter ved DR. Hun fik sin debut som spillefilmsmanuskriptforfatter med filmen Holiday, der blev udtaget til Sundance og Göteborg Filmfestival.

CHRISTINE ELMSTRØM

Christine Dyrskjøt Elmstrøm er redaktør på kino.dk, hvor hun til daglig dækker det nyeste indenfor filmenes og seriernes verden med fokus på både danske og internationale titler. Her har hun bl.a. foretaget interviews med professionelle filmfolk og stjerner fra ind- og udland. Hun har en KA i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet, hvor hun skrev speciale i udviklingen af webserier. Elmstrøm vil være vært på denne session om Kamikaze.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?