VENUES

FILMBY AARHUS

Filmby Aarhus er centrum for film- og medieproduktion i Jylland. Filmby Aarhus er placeret i rå og industrielle omgivelser på Sydhavnen i Aarhus. Sydhavnen, med havneområdet og den gamle kødby, er et område i stødt udvikling – fyldt med kreative områder og ungt miljø. 

Adresse: Filmby Aarhus, Filmbyen 23, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: filmbyaarhus.dk

ØST FOR PARADIS

Den ikoniske biograf Øst for Paradis specialiserer sig normalt i små, herlige filmperler, som fortjener et større publikum.

Fra fredag d. 30. – søndag d. 1. november bliver Øst for Paradis samlingsstedet for det serieelskende publikum, når visninger og forpremierer i salene er forbeholdt serier. 

Adresse: Paradisgade 7-9, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: paradisbio.dk

DOKK1

I Dokk1 finder du bibliotek, borgerservice, medier, café, projektrum, sale, studieceller, legeplads – og meget mere. Her har du mulighed for oplevelser og aktivitet såvel som ro, indlevelse og fordybelse.

Dokk1 er tegnet af Schmidt Hammer Lassen architects og indgår i omdannelsen af inderhavnen i Aarhus fra industrihavn til byrum.

Adresse: Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: www.dokk1.dk

Vue BRUUN’s

Vue BRUUN’s er med sine 11 sale landets anden største biograf, og rummer også Jyllands to største lærreder. Biografen er særligt kendt for sin IMAX sal, og i alle sale fylder lærredet hele salens bredde – fra væg til væg.

Adresse: M.P. Bruunsgade 800 Aarhus C

Hjemmeside: www.biografenvue.dk/

MUSIKHUSET AARHUS

Musikhuset Aarhus er et af landets mest populære kulturhuse og Norden største musikhus. Musikhuset Aarhus blev indviet i 1982 og er tegnet af aarhusarkitekterne Kjær & Richter.

Stærke liveoplevelser er i centrum, når Musikhuset Aarhus hvert år involverer, inspirerer og underholder op mod million gæster.

Adresse: Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: musikhusetaarhus.dk

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?