VENUES

FILMBY AARHUS

Filmby Aarhus er centrum for film- og medieproduktion i Jylland. Filmby Aarhus er placeret i rå og industrielle omgivelser på Sydhavnen i Aarhus. Sydhavnen, med havneområdet og den gamle kødby, er et område i stødt udvikling – fyldt med kreative områder og ungt miljø. 

Adresse: Filmby Aarhus, Filmbyen 23, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: filmbyaarhus.dk

ØST FOR PARADIS

Den ikoniske biograf Øst for Paradis specialiserer sig normalt i små, herlige filmperler, som fortjener et større publikum.

Fra fredag d. 30. – søndag d. 1. november bliver Øst for Paradis samlingsstedet for det serieelskende publikum, når visninger og forpremierer i salene er forbeholdt serier. 

Adresse: Paradisgade 7-9, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: paradisbio.dk

MUSIKHUSET AARHUS

Musikhuset Aarhus er et af landets mest populære kulturhuse og Norden største musikhus. Musikhuset Aarhus blev indviet i 1982 og er tegnet af aarhusarkitekterne Kjær & Richter.

Stærke liveoplevelser er i centrum, når Musikhuset Aarhus hvert år involverer, inspirerer og underholder op mod million gæster.

Adresse: Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: musikhusetaarhus.dk

TEATRET SVALEGANGEN

Teatret Svalegangen er historier tæt på dig og din verden. Vi skaber oplevelser, der vil fremad og ind i det liv, som du lever. Det er smukt, grimt og altid brølende relevant. Teatret Svalegangen har 3 scener og mere end 20.000 gæster årligt.

Teatret Svalegangen markerer sig stadig ved et fokus på ny dramatik med en insisteren på åbenhed, eksperimenter og historier, som både udfordrer og underholder.

Adresse: Rosenkrantzgade 21, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: www.svalegangen.dk

DOKK1

I Dokk1 finder du bibliotek, borgerservice, medier, café, projektrum, sale, studieceller, legeplads – og meget mere. Her har du mulighed for oplevelser og aktivitet såvel som ro, indlevelse og fordybelse.

Dokk1 er tegnet af Schmidt Hammer Lassen architects og indgår i omdannelsen af inderhavnen i Aarhus fra industrihavn til byrum.

Adresse: Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Hjemmeside: www.dokk1.dk

Tilmeld nyhedsbrev