FREDLØS

Mød Besir Zeciri, Babak Vakili, Laurits Flensted-Jensen og Malthe Jagd Miehe-Renard

Fredløs er en dramaserie, som handler om en ung mands kamp for at finde sin plads i livet. Som tidligere flygtning søger Mohammed en rolig tilværelse med kæresten Ida, men mister alt, da han en dag bliver varetægtsfængslet for et væbnet røveri.

Mohammed møder racisme, svigt og oplever at miste troen på den drøm, han hidtil har haft.

 

 

I fængslet møder han Abdallah, som introducerer ham for et nyt fællesskab, der arbejder med nødhjælp i Syrien. Det nye fællesskab giver Mohammed en følelse af at høre til og noget at kæmpe for, men han kommer samtidig længere og længere væk fra sit gamle liv og drømme.

Fredløs handler om rodløshed og fremmedgørelse, og om de konsekvenser det kan have, hvis man ikke føler sig mødt af sin omverden og ikke føler, man hører til.

 

INFO

Dato
Lørdag 30. oktober 2021

Tidspunkt
17:00 – 18:00

Venue
UngK

Session sprog
Dansk

Billetter/Tilmelding 
Billetter er gratis.

MØD

Besir Zeciri, Hovedrolleindehaver

Babak Vakili, Manuskriptforfatter

Malte Jagd Miehe-Renard, Manuskriptforfatter

Laurits Flensted-Jensen, Instruktør

Kim Sørensen, Vi elsker Serier, Vært

OM

Premiere
September 2021

BESIR ZECIRI

Besir Zeciri (født 1990) er uddannet skuespiller fra Scenekunstskolen i København. Han er kendt fra spillefilmen ”Kød og Blod”, som deltog på Berlinalen i 2020. Han har herudover medvirket i Tv-serier som ”Når Støvet har lagt sig”, ”Junglen” og ”Alfa” og senest med hovedrollen som Mo i den anmelderroste DR3-serie ”Fredløs”.

BABAK VAKILI 

Babak Vakili debuterede som manuskriptforfatter i 2020 med Tv-serien ”Junglen” til Xee. Han er også kendt som rapperen Bobby Shams, og har en kandidat i Statskundskab. Han har igennem en årrække beskæftiget sig med teater og podcasts, og er senest udkommet med den anmelderroste ”Generationen”. Babak er hovedforfatter på Tv-serien ”Fredløs” der i 2021 fik premiere på DR3.

LAURITS FLENSTED-JENSEN 

Laurits Flensted-Jensen (f. 1985, Danmark) er uddannet fra dokumentarlinjen på Den Danske Filmskole i 2013. Hans afgangsfilm SNE blev udtaget til IFFR 2014 (Internationale Film Festival Rotterdam) og nomineret til en Robert. Hans første fikstionsfilm MELON RAINBOW (2015) vandt prisen for bedste danske kortfilm på OFF 2015 og blev efterfølgende udtaget til IFFR og SXSW (South by Southwest). I 2018 debuterede Laurits Flensted-Jensen med spillefilmen USYNLIGT HJERTE (2018), som havde premiere på San Sebastian International Film Festival i konkurrencen New Directors. Dokumentarfilmen SHOW DANCER (2020) vandt prisen publikumsprisen på Cormoran Film Festival. FREDLØS (2021) er Laurits Flensted-Jensens første TV-Serie.

MALTHE JAGD MIEHE-RENARD

Malthe Jagd Miehe-Renard er manuskriptforfatter uddannet fra filmuddannelsen Super16 årgang #10. Malthe startede som dramaturg i 2013 i teater-organisationen C:NTACT, hvor han både skrev, spillede og instruerede diverse forestillinger. Under sin tid på Super16 er Malthe blevet udtaget til adskillige filmfestivaler og priser, blandt andet blev hans midtvejsfilm “Pinkies Begravelse” udtaget til til “Årets kortfilm: Fiktion / Animation” til Robert Prisen 2020, samt hovedkonkurrencen på Odense International Film Festival 2020. Hans afgangsfilm “YOUNG” er indtil videre udtaget til blandt andet Seattle International Film Festival – samt mange andre – og var semifinalist til Students Oscars 2021. Malthe har siden sin afgang på Super16 arbejdet som forfatter på adskillige tv-serier, og har efter sin debut som hovedforfatter på “Fredløs”, mange nye projekter i støbeskeen.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?