WOKE IS A CONDITION, NOT A CHOICE

Vi befinder os i en tid med nye modkulturer, digitale bevægelser og reaktioner på ulighed og magtmisbrug, eksempelvis udtrykt gennem bevægelser som, #FreeBritneyOccupy Wall StreetMeTooBlack Lives MatterSkolstrejk för klimatet. Disse er bevægelser, der har været med til at drive udviklingen i retning af et nyt kulturelt skifte.

Det er en revolution, der karakteriseres af muligheden for at samle folk både på gaden IRL og URL – ikke nødvendigvis i kampen for eller imod noget specifikt, men i en fælles stræben efter at udfordre positioner og måden, vi tænker på forandring på.

INFO

Dato
Torsdag d. 28. oktober 2021

Tidspunkt
20:00 – 21:00

Venue
Øst for Paradis, Sal C

Session sprog
Dansk

MØD

Katrine K. Pedersen, Specialist & konsulent, Digital Culture and Changes Strategies

Nicklas Larsen, Direktør hos Arts and Culture, Copenhagen Institute for Future Studies

Prince Henry, Aktivist, offentlig debattør og projektkoordinator, Mino Danmark

David Brorson Finch, Executive Producer, DR Drama

Katrine K. Pedersen

Katrine K. Pedersen er specialkonsulent i digital kultur og transformation. Har bl.a. rådgivet HBO Nordic, DR, Det Danske og Britiske Filminstitut. Hun er forfatter til flere bøger om digital kultur og medredaktør på det New York-baserede magasin Pan & The Dream. Siden 2017 har hun stået for den digitale transformation på ARKEN Museum of Modern Art som Head of Education & Mediation.

Nicklas Larsen 

Nicklas Larsen er direktør for Arts and Culture ved non-profit tænketanken Copenhagen Institute for Futures Studies. Han er kurator for UNESCO’s Futures Literacy Summit i Future Oriented Museum Synergies netværket. Som futurist er Nicklas Larsen engageret i at opdage, hvordan fremtiden både kan være en kilde til håb, social innovation or bæredygtig udvikling sammen med andre pionerer inden for området.

David Brorson Fich 

David Brorson Finch er en erfaren producent og arbejder i dag ved Danmarks Radio, hvor han er engageret i både dramaproduktioner og strategisk udvikling inden for den unge målgruppe. David har tidligere arbejdet med digitale medier ved Viacom og ved Bauer Radio siden 2008.

Prince Henry 

Prince Henry har mange titler idet han både er aktivist, offentlig debatør og projektkoordinator hos Mino Danmark. Til dagligt studerer han på Sociologisk Institut ved Københavns Universitet, og han har en særlig interesse i minoriteter, kultur og samfund. Derudover er han model, repræsenteret af FIIRI Agency, Skandinaviens første inkluderende agentur for modeller og talenter for og i BIPOC fællesskabet.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?