STREAM AND CHILL

Live fra AARHUS SERIES

Stream and Chill er det ugentlige Radio4-program om serier og streaming.

Hver uge inviterer vært William Ejsing et panel af tv-producere, manuskriptforfattere, nørder, fodboldspillere og mange andre til en dedikeret snak om nye serier. Fælles for alle Stream and Chill-gæsterne er deres store kærlighed for tv-serier og deres umættelige serie-sult i kampen for at skulle nå at se alting.

Stream and Chill anmelder ikke ved at give stjerner, tildele 1-10 point eller hjerter.

Tværtimod, William Ejsing og programmets gæster forklarer og debatterer på en langt mere nuanceret måde. Dertil er en særlig del af programmet dedikeret til at anbefale, hvilke serier man i den grad skal undgå at se.

Man skal forvente en frembrusende tone, dialog hvor bølgerne går højt samt en forkærlighed for tv-serier – og særlige gæster!

INFO

Dato
Onsdag d. 27. oktober 2021

Tidspunkt
17:30 – 19:00

Venue
Øst For Paradis, Sal C

Session sprog
Dansk

OM

Broadcaster
Radio4

ANDREAS HALSKOV

Andreas Halskov er det tætteste man kommer på ’Rainman’ i TV-sammenhæng. Han har skrevet bøger, podcastet, rejst og lavet et hav af interview med nærmest alle i og omkring branchen. Politiken kaldte ham engang for en Twin-Peaks-onanist, hvilket Andreas Halskov har taget til sig som en kompliment.

SOFIE KROGH GRUD

Sofie Krogh Grud står på dørtærsklen ind til film- og serieverden. Nyligt udklækket fra Super8 som manuskriptforfatter er den 29-årige skagbo særligt glad for alt, der rimer på kammerspil, indie-produktioner og parforholdsskildringer.

CASPER ANDERSEN

Casper ”Manfred” Andersens tidligste barndomsminde er da han i en meget ung alder, ser Star Trek: The Next Generation på tysk TV. Han er opflasket på tegneserier og popkultur, og alt hvad der rimer på superhelte, rummet og mænd i spandex driver ham i biografen. Stream and Chill har derfor, ydmygt, kronet ham ’Nørdernes Konge’.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?