BEYOND TELEVISION

Hvordan mestrer produktionsindustrien at følge med de tigerspring, som tv-serierne tager i den moderne streamingæra?

Andreas Halskov problematiserer spørgsmålet om kvalitet i en tid, hvor øget global konkurrence og en uslukkelig tørst hos publikum definerer den tv- og serieindustri, som skal leve op til krav om at være stadig mere spændende, originale og relevante. De sidste par år har tv- og serielandskabet ændret sig med lynets hast, og især streamingtjenesterne har oplevet radikale transformationer.

I sin seneste udgivelse, Beyond Television: TV Production in the Multiplatform Era (2021), bevæger Halskov sig fra, hvad han betegner som tv-seriernes “tredje guldalder” i slut 1990’erne til nutidens rivende udvikling i medieindustrien og alle dens problematikker. Med sine 400 sider er værket en mastodont inden for tv-historie og analyse, der bearbejder interviews med en række af USA’s mest centrale tv-skabere og branchefolk.

Vær med, når medieekspert Andreas Halskov sætter fokus på det amerikanske tv-markeds udvikling og kampen om content i nutidens tv- og serieindustri.

OM ANDREAS HALSKOV

Andreas Halskov er fagbogsforfatter, ekstern lektor i medievidenskab på Aarhus Universitet samt redaktør af film- og tv-tidsskriftet 16:9. Foruden sin seneste udgivelse har han bl.a. skrevet Remakes, Sequels og Serialisering (2019) og været medforfatter på Streaming for Viderekomne: Fra Doggystyle til Black Mirror og The Jinx (2020). Gennem tiden har han arbejdet som freelanceskribent, bl.a. for Politiken og Soundvenue, og som ekspert i medier og programmer for bl.a. Go’ Morgen Danmark og Filmland. I dag arbejder han desuden som underviser, forelæser og kurator for Cinemateket og Øst For Paradis samt som advisor på medie-festivalen THIS Series i Aarhus.

INFO

Dato
Onsdag d. 27. oktober 2021

Tidspunkt
16:00 – 17:00

Venue
Øst For Paradis, Sal A

Session sprog
Dansk

MØD

Andreas Halskov, forfatter, Beyond Television: TV Production in the Multiplatform Era (2021)

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?