2 DØGN: FRIT LAND

Kom til forpremiere med Oscar Giese, Gustav Giese, Sebastian Bull og Nicolai Achton

2 Døgn handler om fætrene Otto og Christian, der bliver tvunget til at se deres mørkeste sider i øjnene, mens de er på flugt fra livet – en rejse, der udfordrer fætrenes venskab, moral og menneskelighed.

Den første sæson af 2 Døgn begynder med, hvad der skulle have været en sjov og uskyldig bytur for de to fætre, men som ender katastrofalt, da de får en kriminel bagmand ind på livet. De bliver sat i en knibe, der blandt andet involverer en død kvinde og en taske fuld af stoffer.

2 DØGN: FRIT LAND

Sæson to foregår tre år før 2 Døgn finder sted. Vi møder Nicki, en low-life kriminel der stammer sig gennem livet. Han er nederst i hierarkiet i selvsamme klub, som Otto og Christian kæmpede mod i sæson 1. Nicki rengør toiletter og løber ærinder for de store drenge, men drømmer om respekt, og på et tidspunkt at blive indlemmet i familien.

En dag møder han den nyligt løsladte Markus “MH”, en charmerende men kynisk kriminel og de to får et umage venskab. Nicki stiger langsomt i graderne, i takt med at venskabet blomstrer, men det nye bekendtskab viser sig ikke at være, hvad det ser ud til. Store konflikter opstår internt i klubben, og Nicki står i midten af det hele. Pludseligt har han magten til endelig at opnå alt det, han har drømt om, men det vil koste ham alt…

INFO

Dato
Lørdag d. 30. oktober 2021

Tidspunkt
15:30 – 16:30

Venue
UngK

Session sprog
Dansk

MØD

Nicolai Achton, Instruktør
Oscar Giese, Manuskriptforfatter & Skuespiller
Sebastian Bull, Skuespiller
Gustav Giese, Skuespiller
Ann Lind Andersen, Vært

OM

Premiere: Februar 2022

Broadcaster: Xee

Produktionsselskab: Drive Studios

NICOLAI ACHTON

Nicolai Achton er en dansk instruktor, forfatter og skuespiller. Han har instrueret 2 Døgn hvori han også har en enkelt rolle. Derudover har han været forfatter på samt spillet med i miniserien Lige Over Grænsen fra 2017. 2 Døgn, der foregår i det brutale miljø omkring Københavns Vestegn, er delvist inspireret af Nicolai Achtons eget liv, da han er vokset op i selvsamme område.

OSCAR GIESE

Oscar Giese er både skuespiller og forfatter, og i 2 Døgn produktionen er han både manuskriptforfatter og medvirkende skuespiller. Foruden 2 Døgn har han også spillet med i filmene Nordvest og Fantasten samt medvirket i en lang række serier som Herrens Veje, Chernobyl, Grænseland, Puls og Den Som Dræber – Fanget af Mørket. i 2 Døgn spiller Oscar Giese hovedrollen som Otto, den ene af de to fætre.

GUSTAV GIESE

Gustav Giese, bror til Oscar Giese, har medvirket en en lang række produktioner af forskellig genre. Hans karriere startede bl.a. med en rolle i filmen Nordvest fra 2013. Han har siden medvirket som menig i filmen 9. April side om side med Sebastian Bull samt spillet Peter Schmeichel i filmen Sommeren ’92. Senest har han besiddet roller i spillefilmende Julemandens Datter 2 og Retfærdighedens Ryttere.

SEBASTIAN BULL

Med sine snart 26 år har Sebastian Bull et imponerende skuespiller CV. Hans allerførste rolle var som Lille Nick i i Thomas Vinterbergs Submarino. Han har sidenhen medvirket i en bred vifte af produktioner, bl.a. film som Jagten, 9. April og De Frivillige samt serie som Doggystyle, Limboland og Den Som Dræber – Fanget af Mørket. I 2 Døgn spiller Sebastian Bull rollen som Nicki Nørrebro.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?