MESTERLIGE MONSTERBØRN

Mød stemmerne bag Edith, Bo og Ernst

Mød stemmeskuespillerne bag karaktererne Edith, Bo og Ernst samt vært Mariella, når de inviterer til en eksklusiv forpremiere på et endnu uset afsnit af MESTERLIGE MONSTERBØRN og få et indblik i hvordan det er at være en af stemmerne i DR’s Fredags Tam Tam.

I MESTERLIGE MONSTERBØRN møder vi de tre monster-elskende søskende Edith, Bo og Ernst. De bliver sendt til byen Grummebæk for at bo hos deres morfar Arthur van Althen hele sommeren. De opdager hurtigt, at deres morfar er en vaskeægte monsterjæger, som har brugt hele sit liv på at bekæmpe det overnaturlige. Monsterjægeren går straks i gang med at oplære sine børnebørn i kunsten at jage monstre i håbet om, at de en dag kan overtage butikken.

 

Den gamle ser sig som en god læremester, men bliver hurtigt sat på plads af sine rebelske børnebørn. Børnene er nemlig kæmpe monsterfans. De elsker farlige, paranormale skabninger, og de finder næsten altid en måde at redde monstrene på i stedet for at jage dem.

MESTERLIGE MONSTERBØRN er en del af DR’s nye satsning Fredags TamTam, som har erstattet Disney Sjov i 2023.

MESTERLIGE MONSTERBØRN er skabt af det aarhusianske animationsstudie JA FILM i samarbejde med Ginger Pictures, Belvision og Mondo TV med støtte fra den Vestdanske Filmpulje.

INFO

Dato
Lørdag, 4. november, 2023

Tidspunkt
13:00 – 14:00

Venue
DOKK1, Store Sal

Session sprog
Dansk

 

MØD

Edith, monsterekspert #1

Bo, monsterekspert #2

Ernst, monsterekspert #3

Vært: Mariella Harpelunde Jensen

 

Broadcaster

DR

Monsterekspert #1

Edith Van Alten, 13 år. Vampyrfan og luksus goth. Denne teenage-monsterekspert er udstyret med fandenivoldsk selvsikkerhed og familiens mest udspekulerede hjerne. Edith har en meget lav tolerancetærskel for regler, idioter og Morfars gode råd. Hendes yndlingsmonster er vampyr.

Monsterekspert #2

Ernst Van Alten, 10 år. Hvad Ernst af og til mangler i mandsmod og råstyrke, kompenserer han overlegent for med sin store monsterviden, et ædelt hjerte og en yderst kreativ tilgang til krisehåndtering. Ernsts yndlingsmonster er varulv.

Monsterekspert #3

Bo Van Alten, 5 år. Den mest nuttede monsterekspert på planeten. Bo siger ikke så meget. Hun handler. Og man bør aldrig undervurdere en femårig monsterfan med stærke psykiske kræfter. Bos yndlingsmonster er: Alle monstre. Især hvis de er store. Og især hvis man kan få lov at hoppe på dem.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?