TINKA OG SJÆLENS SPEJL

Forpremiere på TV 2s kommende julekalender 2022 med filmproducer

Julen kommer tidligt til Aarhus i år, så kom og vær med, når vi har forvisning på dettes år julekalender om Tinka fra TV 2.

Tinka og Sjælens Spejl er tredje fortælling om nissepigen Tinka, og til AARHUS SERIES har du muligheden for et sneak peek en hel måned inden den officielt udkommer!

Tinka og Sjælens Spejl_fotokredit_Per Arnesen

Sidst vi mødte Tinka, indførte hun Samlingen, hvor repræsentanter for regionerne – og et enkelt menneske – sammen styrede og bestemte.

I Tinka og Sjælens Spejl har Tinka endnu ikke har fået den nye styreform til at fungere sådan, som hun havde forestillet sig. Hun begynder at tvivle på sine egne evner som nissernes leder, og da Ingi sætter hende på sporet af en familiehemmelighed, søger Tinka med hjælp fra sin bedste ven, Lasse, svar i menneskenes verden. Her venter der Tinka en overraskelse, som vender fuldstændig op og ned på hendes liv og sætter hele Nissernes Riges eksistens på spil.

INFO

Dato
Søndag d. 6. november, 2022

Tidspunkt
10:30

Venue
DOKK1

Session sprog
Dansk

Fri entre ved tilmelding. Tilmelding åbner d. 6. oktober. 

MØD

Sille Sterll

Sille Sterll

Sille Sterll af Per Arnesen

Foto af Per Andersen

Sille Sterll er dansk producer og produktionsmanager. Sille er trænet i kommerciel fotogragi og har en stærk drivkraft for at fortælle visuelle historier. Hun har været med til at producere både film og serier, herunder Tinkas Juleeventy og Tinka og Kongespillet

Tilmeld nyhedsbrev