TAXA REUNION

Mød legenderne fra TAXA: Anders W. Berthelsen, Peter Gantzler, Pernille Højmark, Peter Mygind og Jesper Lohmann

Vær med, når vi samler nogle af de ikoniske TAXA-skuespillere til en aften fyldt med nostalgi, røverhistorier og anekdoter fra bag kameraet.

Mød Anders W. Berthelsen, Peter Gantzler, Pernille Højmark, Peter Mygind og Jesper Lohmann, når vi sammen ser et afsnit af TAXA på det store lærred. Der vil være danske undertekster til visningen.

Foto: Ulla Voigt

Den legendariske serie TAXA blev sendt for første gang i 1997 og er en af DRs største successer. I første sæson lå seertallet på omkring 1 million, mens den sidste sæson havde knap 1,4 million seere i gennemsnit.

I serien følger man livet og menneskene på den lille københavnske taxa-central, Krone-Taxa.

INFO

Dato
Fredag, d. 3. november, 2023

Tidspunkt
17:00 – 19:00

Venue
Filmby Aarhus, Studie 1
Filmbyen 23

Session sprog
Dansk

 

MØD

Anders W. Berthelsen, skuespiller

Jesper Lohmann, skuespiller

Pernille Højmark, skuespiller

Peter Gantzler, skuespiller

Peter Mygind, skuespiller

Vært: Julie Ralund

 

Broadcaster

DR

Anders W. Berthelsen

Anders W. Berthelsen har været en af landets mest populære og succesfulde filmskuespillere gennem de seneste 25 år, hvor nogle af højdepunkterne er gennembrudsrollen i Søren Kragh Jacobsens Mifunes sidste sang, megasuccesen Italiensk for begyndere, thrilleren Kongekabale, dramaet Drømmen og Klassefesten-trilogien samt store DR1-succeser som TAXA, Krøniken og Forbrydelsen.

Peter Gantzler

Foto: Christian Kro

Peter Gantzler blev landskendt og elsket som Taxa-Mike i TAXA og har efterhånden et utal af roller bag sig. Han modtog i 2001 en Robert for bedste birolle i Italiensk for begyndere, samme år som han medvirkede i Anja & Viktor, At klappe med een hånd og Min søsters Børn. Derudover er han også særligt kendt for sine TV-roller i Nikolaj og Julie, Arvingerne og Krøniken.

Jesper Lohmann

Jesper Lohmann er en alsidig og mange facetteret skuespiller og sanger. I TV har man kunnet se ham i populære serier som Charlot og CharlotteTAXARejseholdet, ForsvarAnna Pihl, Forbrydelsen og Krøniken. Senest har han været aktiv i den musikalske forestilling Tilløkke Otto ved Tivoli.

Pernille Højmark

Pernille Højmarks karriere udmærker sig i mange forskellige arenaer. Pernille er uddannet ved skuespillerskolen på Aarhus Teater og har medvirket i over 40 film eller tv-serier. Blandt hendes mest kendte roller er Lotte i TAXA, Regine i Bryggeren samt Karen Jensen i Krøniken. Derudover optræder Højmark med foredragene Kun for Kvinder, Mod Avler Mod og Først Nu Forstår Jeg Intet. Sidst men ikke mindst gør hun tilmed karriere i det musikalske univers, hvor hun har hele 29 års erfaring med alt fra det populære festorkester Sweethearts til sit eget “one woman” show Pernille Højmark Med Pianist.

Peter Mygind

Peter Mygind Photo by Katja Kuhl

Foto: Katja Kuhl

Hvis man skal tale om en éner i den danske underholdningsbranche, så er det uden tvivl Peter Mygind. I løbet af sin skuespilkarriere har Peter Mygind betrådt adskillige store teaterscener rundt omkring i landet, og han har medvirket i et utal af store danske hitserier, herunder TAXA, Nikolaj og Julie, Riget, Borgen, Forbrydelsen, Den som dræber og senest Sommerdahl. Af film kan blandt andet nævnes Flammen og Citronen, Så længe jeg lever og Last Christmas.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?