CARMEN CURLERS – Da Danmark fik bobbet håret

ÅBNING: Forpremiere på Carmen Curlers, episode 6 med cast og skabere.


Vi er stolte af at kunne præsentere Carmen Curlers –  historien om det vildeste danske iværksættereventyr og DR Dramas nyeste store satsning – som åbningen af AARHUS SERIES.

Vær med når vi viser forpremiere på episode 6 af Carmen Curlers på det store lærred, inden det kommer i TV, og mød både skuespillere og skabere, når vi blænder op for 60’er-nostalgi og stort hår i Musikhuset.

Den anmelderroste serie er inspireret af virkeligheden i form af den forandring, der gik igennem Danmark i 1960’erne og i Carmen Curlers-virksomheden.

Carmen Curlers . DR- Drama. sæson 1 - afsnit 6

Stort hår og store forandringer i en tid, der forandrede Danmark for altid

Carmen Curlers tager udgangspunkt i den sande historie om hårproduktet Carmen Curlers, der vendte op og ned på manges liv i en provinsby i 60’ernes Danmark. Serien fortæller med varme, kant og humor om store ambitioner, store forandringer og stort hår i en tid, der forandrede Danmark for altid.

Historien følger produktet Carmen Curlers fra sin spæde start i opfinderen Axels (Morten Hee Andersen) kælder, til produktet bliver en verdensomspændende succes. Desuden følger Carmen Curlers både den entreprenante side hos fabrikkens ledelse, men også kvinderne, som for første gang får arbejde og privatøkonomi. Dette fører til et opbrud i den traditionelle familiesammensætning og de normer, der herskede imellem kønnene i 60’erne.

Carmen Curlers . DR- Drama. sæson 1 - afsnit 6

INFO

Dato
Onsdag, d. 2. november, 2022

Tidspunkt
19:00-21:00

Venue
Musikhuset

Session sprog
Dansk

Fri entre ved tilmelding.

MØD

Mette Heeno, hovedforfatter

Andreas Garfield, episodeforfatter

Josefine Kirkeskov, instruktør

Stinna Lassen, producent

Morten Hee Andersen, skuespiller

Maria Rossing, skuespiller

Joachim Fjelstrup, skuespiller

Vært: Ann Lind Andersen

OM

Premiere

30. september 2022

Broadcaster

DR

Mette Heeno

Mette Heeno af HEIN PHOTOGRAPHY

Foto af HEIN PHOTOGRAPHY

Mette Heeno er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 2001 og er en af Danmarks mest anerkendte og erfarne forfattere. Mette har været hovedforfatter og forfatter på over 20 spillefilm og tv-serier inklusiv biografsucceerne Terkel i Knibe, All Inclusive og Happy Ending samt de yderst populære tv-serier Lærkevej, Rita og Bedre skilt end aldrig. Hun har for nylig skrevet miniserien Sneengle til DR.

Morten Hee Andersen

Morten Hee Andersen er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København i 2016, og er kendt for roller i bl.a. DR Drama serierne Herrens Veje og Fred Til Lands samt det historiske drama Margrethe Den Første. Senest spiller han med i spillefilmen Ingen Kender Dagen.

Maria Rossing

Maria Rossing

Maria Rossing blev uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2002, hvorefter hun blev ansat på det Kongelige Teater, hvor hun har medvirket i bl.a. En skærsommernatsdrøm, Mefistro og Figaros bryllup. Hun har spillet med i både TV-serier og film, der i blandt Skyggen i mit øje og Bedrag.

Joachim Fjelstrup

Foto af Agnete Schlichtkrull

Joachim Fjelstrup er en hæderkronet skuespiller, uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2013. I 2015 blev han udpeget som Shooting Star til Berlin Film Festival. Hans CV indeholder film som Jeanette Nordahls Kød og blod, hvor han spiller over for Sidse Babett-Knudsen, Den blå orkide, hvor hvilken han var nomineret for Bedste Skuespiller samt ITSI BITSI for hvilken han var nomineret til en Bodil for Bedste Skuespiller. Han er også med i serien Herrens veje og Greyzone. Senest spillede han med i Drømmeren – Karen Blixen bliver til, som havde premiere under Cannes Series i 2022 samt Carmen Curlers.

Andreas Garfield

Andreas Garfield

Andreas Garfield er uddannet dramatiker ved Aarhus Teater i 2007. Han har skrevet på serier som Herrens Veje, Equinox, Når Støvet Har Lagt Sig og Sneengle.

Josefine Kirkeskov

Josefine Kirkeskov

Josefine Kirkeskov blev udannet fra den Danske Filmskoles instruktørlinje i 2015, og debuterede i 2018 med spillefilmen Lifeboat.

Stinna Lassen

Stinna Lassen

Stinna Lassen er uddannet filmproducer fra Den Danske Filmskole i 2011, og stiftede i 2014 produktionsselskabet Good Company Films. Stinna har produceret den prisbelønnede og anmelderroste spillefilmsdebut Charmøren, fantasyfilmen Vildheks, og på tv-serie siden har hun produceret Når støvet har lagt sig, første sæson af The Team, to sæsoner af datingserien Yes No Maybe samt været co-producer på den norske tv-serie Wisting.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?