ÅBNING: OXEN

Visning og Q&A med skaberne

Vi er glade for at kunne præsentere Oxen som åbningen af AARHUS SERIES 2023.

Vær med når vi viser afsnit 2 af den nye TV 2 serie Oxen på det store lærred. Vi byder på rød løber og bobler, når vi skyder seriefestivalen i gang med denne begivenhed i Musikhuset.

Vi får selskab af forfatterparret og tredobbelte EMMY-vindere Mai Brostrøm og Peter Thorsboe samt producer Senia Dremstrup og skuespiller Jacob Lohmann, som spiller hovedrollen Niels Oxen.

Foto: Mike Kolloffel/TV 2.

En knækket helt

Jægersoldaten Niels Oxen bliver falsk anklaget for narkobesiddelse og smidt ud af Jægerkorpset. Nedbrudt søger han sammen med sin hund dybt ind i Rold Skov for at få fred, men flere uhyggelige hændelser driver ham ud af isolationen, og modvilligt forlader han skoven og stilles over for et afgørende valg.

I sin søgen tilbage til det samfund han har mistet troen på, møder han de tre med- og modspillere PET-agenten Margrethe Franck, spionchefen Frigg Mossmann og forretningskvinden Kajsa Corfitzen.

De bærende roller spilles af Jacob Lohmann, Ellen Hillingsø, Josephine Park og Birgitte Hjort Sørensen.

INFO

Dato
Onsdag, d. 1. november, 2023

Tidspunkt
20:00 – 22:00

Venue
Musikhuset, Lille Sal

Session sprog
Dansk

 

MØD

Mai Brostrøm, forfatter

Peter Thorsboe, forfatter

Senia Dremstrup, procuer

Jacob Lohmann, skuespiller

Vært: Ann Lind Andersen

 

Broadcaster

TV 2

Mai Brostrøm & Peter Thorsboe

Foto: Mike Kollöffel / TV 2

I mere end 20 år har Mai Brostrøm og Peter Thorsboe arbejdet sammen med hinanden. Det startede med Rejseholdet, hvor Peter var hovedforfatter og Mai episodeforfatter, og siden gik de sammen om Ørnen og Livvagterne. Alle tre serier vandt en Emmy for bedste internationale dramaserie. Senest har Mai og Peter været hovedforfattere på serierne Modus og Mord uden grænser og aktuel med serien Oxen.

Jacob Lohmann

Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Jacob Lohmann er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2002. Jacob har medvirket i en lang række spillefilm, som Kapgang, Underverden, De frivillige, Shorta, der indkasserede ham en nominering for årets mandlige birolle til Robert- og Bodil-prisen, og senest har han medvirket i spillefilmen Fædre & Mødre, samt Lily’s Ghost, der begge får premiere senere i år. Jacob har også medvirket i adskillelige tv-serier, såsom Anna Pihl, Blekingegade, Forbrydelsen, Dicte, Norskov, Bedrag, og senest serierne Når støvet har lagt sig og Overleverne.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?