VENNERNE og det grønne lys

This Children's Session is in Danish

Kom til premiere på ‘VENNERNE og det grønne lys’ og mød skuespillerne fra serien.

Vi inviterer søndag d. 1. november børnene til premiere på Ramasjangs helt nye spændingsserie til de 6-8 årige.

En gruppe børn bor på en helt almindelig villavej. Men en aften skinner et mystisk, grønt lys pludselig over vejen. Næste morgen opdager Hugo på 9 år, at hans bedste ven Anders og hans familie er sporløst forsvundet. En skummel mand dukker pludselig op i den forsvundne families hus, og nu er Hugo og vennerne på vejen tvunget til at hjælpe hinanden, hvis de skal finde ud af hvem manden er, hvad han laver og skaffe deres ven og hans familie tilbage.  

VENNERNE og det grønne lys er den spændende historie om en gruppe børn, der skal finde deres forsvundne ven, men det er samtidig historien om at indgå i et fællesskab og være helt almindelige børn med almindelige hverdagsproblemer relateret til venskab og familie. Serien har som mål at spejle det særlige sted de 6-8 årige er. Med skolestart stilles der store krav til børnenes sociale kompetencer. Her er de på egen hånd og tvunget til at håndtere problemerne selv, og det er den virkelighed som VENNERNE og det grønne lys forsøger at spejle. Det er en serie høj på identifikation med et twist af mystik og noget overnaturligt.

Seriens handling kan til de voksne beskrives som ‘Guldregn møder Stranger Things – uden alt det klamme’, og de er også meget velkomne til at deltage.

Session: VENNERNE og det grønne lys

Session language: Danish

In session: Cast members: Bertram Lyng Engelsted (Jarkilde/Anders), Aksel Sass Homann (Hugo), Carl Høy Sørensen (Buster), Asta Rimann Matthiasen (Anna), Caroline Søgaard (Ida), Amalie Leschly (Emilie) & Alma Lund Schjerlund (Liv)
Crew: Lene Mailund Mikkelsen

Session host: Mariella Harpelund Jensen

Date: Sunday, November 1, 2020
Time: 10.00 – 11.30
Venue: Dokk1, Store Sal (Max 125 pers.)

Broadcaster: DR Ramasjang

Premiere: Autumn 2020

Watch here: will be broadcasted at dr.dk

 

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?