SOMMERDAHL 3

Kom til forpremiere med Peter Mygind, Laura Drasbæk og André Babikian  

Folk fra mere en 30 lande sidder klistret til skærmen, når politiefterforskerne Dan Sommerdahl og Flemming Torp uge efter uge opklarer nervepirrende mordsager i TV 2-serien Sommerdahl.

Blue skye-krimien udspiller sig i Helsingør, hvor makkerparret, der spilles af Peter Mygind og André Babikian, passioneret beskytter deres elskede by samtidig med, at de forsøger at få privatlivet til at hænge sammen. Ulykkeligvis er de begge forelsket i stationens leder af den kriminaltekniske afdeling, Marianne Sommerdahl, der spilles af Laura Drasbæk, som Dan i sidste sæson modvilligt måtte lade sig skille fra efter 25 års ægteskab.

Den tredje sæson af Sommerdahl får premiere til foråret 2022. I den nye sæson skrues der yderligere op for trekantsdramaet, og præcis hvordan Marianne reagerer på at stå i midten af trekantsdramaet får vi en lille forsmag på, når vi viser de første to afsnit af den højtelskede krimiserie som en del af Aarhus Series. Men én ting er sikkert: Det bliver ikke let for nogle af dem.

Mød hovedrolle-indehaverne Peter Mygind, André Babikian og Laura Drasbæk, når de tager os med bag tæppet på tredje sæson af Sommerdahl serien lørdag d. 30. oktober.

INFO

Dato
Lørdag d. 30. oktober 2021

Tidspunkt
16:00 – 18:00

Venue
Øst for Paradis, Sal A

Session sprog
Dansk

MØD

Peter Mygind, skuespiller

Laura Drasbæk, skuespillerinde

André Babikian, skuespiller

OM

Premiere
Forår 2022

Broadcaster
TV 2

PETER MYGIND

Peter Mygind er med sin alsidige karriere måske en af de mest kendte ansigter blandt danske skuespillere i sin tid. Han har bla. medvirket i filmene Flammen & Citronen, Flyvende Farmor og hele tre Min Søsters Børn film. Derudover har han medvirket i en lang række kendte danske serier, bl.a. Nikolaj & Julie, Taxa, Anna Phil, Forbrydelsen, Badehotellet, Den som dræber, Borgen og sidst men ikke mindst Sommerdahl, hvor han bærer hovedrollen som politiefterforsker Dan Sommerdahl.

LAURA DRASBÆK

Laura Drasbæk er en dansk skuespillerinde kendt for en lang række roller i både film og serier. Inden for filmgenren, har hun bl.a. medvirket i Pusher, Lærkevej – Til døden os skiller, Min Søsters Børn og Guldgraverne. Derudover har hun medvirket i serierne Anna Pihl, Forbrydelsen, Lærkevej og senest Sommerdahl, hvor hun spiller leder af den kriminaltekniske afdeling, Marianne Sommerdahl.

ANDRÉ BABIKIAN

André Babikian er en dansk skuespiller, som bl.a. er kendt for sine roller i serien Livvagterne, julekalenderen Jesus og Josefine og senest serien Sommerdahl, hvor han har en af hovedrollerne, som politiefterforskeren Flemming Torp.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?