OVER GRÆNSEN

This Teen Session is in Danish

En flok unge er på deres første udlandstur uden forældre. Teenagerne skal til Málaga med ungdomsskolen, men på grund af uforudsete problemer, bliver turen stoppet og de skal i stedet til København. Men selvom turen ikke fysisk går over grænsen, så bliver det en tur, der kommer til at lære dem en masse om grænser. Både egne og andres.

For 15-årige Alberte, der inden turens afgang er faldet i unåde ved at få aflyst en fest, er Københavnerturen en mulighed for at bevise sig over vennerne.

Sammen med veninderne Josefine og Martine lader hun sig lokke med på natklub af nogle lokale drenge fra København, og Alberte ender med at tage med den charmerende Antonio hjem.

Smigret, fuld og opsat på at vise, at hun ikke længere er den usikre pige, glemmer Alberte sine egne grænser, og det ender med, at hun i panik må flygte ud i natten i en by, hun slet ikke kender.

For de andre elever på rejsen er det ikke gået meget bedre. De har festet så vildt på hotellet, at hotelmanageren har smidt dem ud, og nu står de overfor både skæld ud og hjemsendelser.

Det er først da alle de unge indser, at alt det, de prøver så desperat på at leve op til måske slet ikke er så vigtigt endda, at de opdager, at venskaber er andet end likes og facade. ‘OVER GRÆNSEN’ er en klassisk coming of age serie, der handler om gruppepres, identitet og teenage-livets mange bekymringer.

Mød blandt andet hovedrolleindehaverne, Oliver Tikotzi og Mathilde Wagner, kendt fra den populære DR Ultra serie ‘Klassen’.

Session: OVER GRÆNSEN

Session language: Danish

In session: Skuespillere, Oliver Tikotzi og Mathilde Wagner, Producer og Showrunner, Maria Hee og Producer Jonas Koop

Session host: Mariella Harpelund Jensen

Date: Saturday, October 31, 2020
Time: 13.00 – 14.00
Venue: Dokk1, Rampen (Max 100 pers.)

Production: STV
Broadcaster: DR ULTRA 

Premiere: Autumn 2020

Watch here: will be broadcasted at dr.dk

 

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?