ORKESTRET

Screening og talk med instruktør og cast fra Orkestret.

Vær med til en visning af Orkestret efterfulgt af en talk med seriens instruktør og cast.

Mød seriens medskaber og instruktør, Mikkel Munch-Fals, samt skuespillerne Caspar Phillipson (1. klarinettisten Simon) og Neel Rønholt (Regitze).

ORKESTRET er en komisk, og til tider et tragikomisk drama som udfolder sig i og omkring et symfoniorkester i en stor dansk kulturel institution.

Jeppe Nygren starter i jobbet som souschef for orkestret. Jeppe slår sig fra første dag ret hårdt på den nye verden og får nærmest ikke en chance til at sætte sig ind i, hvad et orkester er. Han rager uklar med en af musikerne, Bo Høxenhaven, og må kæmpe for sin autoritet stort set alle vegne, især overfor chefen Gertrud der har en lidt særpræget ledelsesstil og karakter.

 

Professionelt bliver Bo udsat for en hårdhændet behandling, hvor han kommer tæt på at få lov at spille solostemmen men mister chancen igen på grund af sin manglende popularitet i orkestret og sin konkurrent og ”plageånd” Simon der er orkestret 1.klarinetist.

Bo og Jeppe finder langsomt sammen om deres fælles fjende Simon, idet Jeppe har fundet ud af at Simon har en affære med hans kone Regitze. der arbejder i Jura-afdelingen på samme arbejdsplads.

Endvidere møder vi Elin som er Bos klarinetelev. Elin er helt forblændet af Bo. Bo bor sammen med hans mor Vibeke og de to har et meget tæt forhold og går sammen op i livets delikatesser. Jo mere Bo interesserer sig for det andet køn, jo flere udfordringer giver det tætte forhold med hans mor.

INFO

Dato
Fredag d. 4. november, 2022

Tidspunkt
TBA

Venue
Øst for Paradis

Session sprog
Dansk

Fri entre ved tilmelding. Tilmelding åbner d. 6. oktober. 

MØD

Mikkel Munch-Fals

Caspar Phillipson

Neel Rønholt

OM

Premiere

1. juli 2022

Broadcaster

DR

 

Mikkel Munch-Fals

 Picture of Mikkel Munch-Fals by Robin Skjoldbord

Foto af Robin Skjoldbord

Mikkel Munch-Fals er instruktør, illustrator, og forfatter. Efter at have lavet to kortfilm debuterede Munch-Falls i 2010 med sin første spillefilm Smukke mennesker, som bl.a. har vundet New Voices New Visions Award på Palm Springs Film Festival.

Caspar Phillipson

Picture of Caspar Phillipson

Foto af Ninna Flor

 

Caspar Phillipson blev født i 1971 i København og er halvt dansk, halvt britisk. Caspar dedikerede de første år af sin karriere til teater, herunder forestillingerne A Clockwork Orange og Death of a Salesman.

Han har arbejdet med teater, tv og film i Danmark med instruktører som as OC Madsen (Flammen og Citronen og Itsi Bitsi), Ole Bornedal (Så længe jeg lever) og Kasper Barfoed (Sommeren 92 og Dicte), såvel som i serierne Broen og Borgen. Desuden fik han sit internationale gennembrud i titler som “JFK” i Jackie i 2016 og Mission Impossible – Fallout.

Caspar er også en populær sanger i Danmark og giver koncerter som koncerter med solo-pianister til big bands og symfoniorkestre.

Neel Rønholt

Picture of Neel Rønholt
Foto af Åsmund Sollihøgda

 

Neel Rønholt er født i København i 1984 og er en folkekær skuespiller kendt fra både film og tv.
Hun startede sin karriere tilbage i 2001 som skuespiller i filmene Min søsters børn og Anja & Viktor og har siden hen medvirket i adskillige tv-serier. Man kender hende særligt fra TV 2-julekalendrene Ludvig & Julemanden og Tinka, hvor hun spiller Tinkas mor, Nille.

Fra 2017-2019 spillede hun sig selv i Nipsekanalen, som hun skrev sammen med veninderne Laura Christensen og Julie Ølgaard.

Senest har Neel spillet Regitze i Orkestret, hvor hun bl.a. spiller over for Rasmus Bruun, Caspar Philipson og Frederik Cilius.

Tilmeld nyhedsbrev