SALSA, DRENGE & GRÆNSER III

SALSA, DRENGE og forpremiere på GRÆNSER III med cast og koncert med Cyd Williams

For første gang nogensinde samles cast fra de populære ungdomsserier, GRÆNSER, SALSA og DRENGE samt instruktør Jonas Risvig til ét samlet event.

Kom bagom universerne på de populære serier, se eksklusiv forpremiere på GRÆNSER III, og hør musikken fra soundtracksene, når Cyd Williams afslutter med koncert.

I samarbejde med Pluto TV serverer vi gratis drikkevarer og snacks.

Denne session er udsolgt. Det er muligt, at der er frafald i publikum, og man kan derfor forsøge at møde op og få en plads på selve dagen. Hvis vi åbner for flere pladser eller får afbud til sessionen i mellemtiden, giver vi pladserne til ventelisten først – så skriv dig på allerede nu, hvis du vil være sikker.

 

DRENGE 

Et drengekor synger i kirken om søndagen, mens de hengiver sig til forbudte fristelser ugens andre dage. Men da en af dem drukner, bliver gruppens sammenhold og loyalitet sat på den ultimative prøve. Hør hovedrolleindehaverne, Sylvester Byder, Karoline Hamm og Viktor Hjelmsø fortælle om deres arbejde med serien, og se deres yndlingsklip.

DRENGE kan streames på Viaplay.

SALSA 

SALSA handler om søstrene Uma og Victoria, der står på tærsklen til voksenlivet. Uma har lige taget hul på sit sabbatår, og Victoria står med den ene fod i Mexico. Da sex-appen DRIFT tager Uma og hendes venner med storm, bliver ikke kun søster-forholdet, men også venindernes indbyrdes forhold udfordret. Safina Coster-Waldau og Filippa Navarana kommer forbi Aarhus, viser de bedste klip og fortæller om deres oplevelse med SALSA-universet.

SALSA kan streames på DRTV.

 

GRÆNSER III 

GRÆNSER er tilbage! Kom til forpremiere på den nye sæson, hvor Jonas Risvig og hans kamerahold endnu en gang har fået lov til at følge Palma, Martha, Anemone, Theo og Johan gennem op- og nedture. Mød skuespillerne Andrea Wiedemann Monberg, Clara-Aviaya Helsted Hvid, Roberta Bahia og Rumle Kærsø, når de vil fortælle mere om, hvordan GRÆNSER-universet udvikler sig.

GRÆNSER kan streames på Jonas Risvigs YouTube.

INFO

Dato
Fredag d. 4. november, 2022

Tidspunkt

19:00: Talk med DRENGE og SALSA

20:00: Visning af GRÆNSER III

21:15: Koncert

23:00: Tak for i aften

Venue
Filmby Aarhus, Studie 1

Session sprog
Dansk

MØD

Jonas Risvig, skaber

Cyd Williams og Band

SALSA: Safina Coster-Waldau, skuespiller og Filippa Navarana, skuespiller

DRENGE: Sylvester Byder, skuespiller, Karoline Hamm, skuespiller og Viktor Hjelmsø, skuespiller

GRÆNSER: Andrea Wiedemann Monberg, skuespiller, Clara-Aviaya Helsted Hvid, skuespiller, Roberta Bahia, skuespiller og Rumle Kærsø, skuespiller

Vært: Jacob Ludvigsen

Eventet er lavet i samarbejde med Pluto.TV

JONAS RISVIG

Jonas Risvig, foto af Kasper Krupsdahl (146)

Foto af Kasper Krupsdahl

Jonas Risvig er forfatter, producer og instruktør og har udover egne produktioner også lavet serier og tv for DR og TV 2 Østjylland. Han har vundet to Zulu Awards i henholdsvis 2016 og 2021, begge i kategorien Årets originale tv-program, og i 2020 blev han nomineret til TV Prisen for Bedste Børneprogram. I august 2022 vandt han Juryens Særpris ved SVEND 22.

Cyd Williams

Cyd Williams

Med opløftende harmonier og et drømmende soundscape sætter Cyd Williams ord på ungdommens sår og drømmen om frihed gennem analoge produktioner og et dragende tekstunivers. Bag navnet Cyd Williams står den 23-årige sanger & sangskriver, William Risvig, der kom på ungdommens læber, da han tilbage i 2020 leverede lydsiden til de anmelderroste ungdomsserier CENTRUM, GRÆNSER og FLOKKEN og har sidenhen blot fået større kendskab i Danmark med sit arbejde med serierne DRENGE og SALSA.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?