KASTANJEMANDEN

Konstant knaldspændende, uforudsigelig og original for krimigenren


Kastanjemanden foregår i en stilfærdig forstad til København, hvor politiet på en stormfuld oktober morgen gør en forfærdelig opdagelse. En ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Ved siden af hende ligger en lille mand lavet af kastanjer. Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin (Danica Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) tildelt sagen.

 

Inden længe finder de et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodes at være død: Datteren til socialminister Rosa Hartung (Iben Dorner).

Kastanjemanden er en filmatisering af Søren Sveistrups anmelderroste debutroman af samme navn, som blev oversat til 28 sprog og udgivet i 50 lande. Serien havde premiere i oktober 2021. Mød skaber og hovedfatter Dorte Warnøe Høgh og instruktør Mikkel Serup, når de giver eksklusiv indsigt i, hvordan det er at lave en ekstremt populær bog om til en serie.

INFO

Dato
Torsdag, 28. oktober 2021

Tidspunkt
20:30 – 22:00

Venue
Teatret Svalegangen

Session sprog
Dansk

Billetter/Tilmelding 
Billetter er gratis.

MØD

Dorte Warnøe Høgh, Skaber og hovedforfatter

Mikkel Serup, Skaber og instruktør

William Ejsing, Vært

OM

Premiere
Oktober 2021

Broadcaster
Netflix

MIKKEL SERUP

Foruden at være skaber og koncept instruktør på Kastanjemanden er Mikkel Serup også instruktør på de første tre episoder af serien samt administrerende producer på de resterende tre. Serup, der er en anerkendt dansk instruktør og filmskaber, har en række alsidige projekter bag sig; han har bl.a. samarbejdet med Søren Sveistrup på Forbrydelsen III, instrueret biografsuccesen Klassefesten 2, samt været instruktør og konceptansvarlig på den Emmy-vindende serie Livvagterne.

DORTHE WARNØE HØGH

Dorte Warnøe Høgh er prisbelønnet manuskriptforfatter i den danske tv- og filmbranche. Hun startede karrieren som manuskriptforfatter på henholdsvis Arven og Drabet af Per Fly, der begge fik hende nomineret til Filmakademiets Robert-pris. I 2008 instruerede hun den Oscar-nominerede kortfilm Grisen, og hun har siden skrevet Anna Pihl i samarbejde med Adam Price, samt tv-serien Dicte og Når Støvet Har Lagt Sig i samarbejde med Ida Maria Rydén. Høgh er skaber og hovedforfatter på Kastanjemanden.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?