KASTANJEMANDEN

Spritny filmatisering af romanen af samme navn


Kastanjemanden foregår i en stilfærdig forstad til København, hvor politiet på en stormfuld oktober morgen gør en forfærdelig opdagelse. En ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Ved siden af hende ligger en lille mand lavet af kastanjer. Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin (Danica Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) tildelt sagen.

 

Inden længe finder de et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodes at være død: Datteren til socialminister Rosa Hartung (Iben Dorner).

Kastanjemanden er en filmatisering af Søren Sveistrups anmelderroste debutroman af samme navn, som blev oversat til 28 sprog og udgivet i 50 lande. Serien får premiere i efteråret 2021. Mød forfatteren af bogen og skaber, hovedforfatter og administrerende producer af serien, Søren Sveistrup, skaber og hovedfatter Dorte Warnøe Høgh og instruktør Mikkel Serup, når de giver eksklusiv indsigt i, hvordan det er at lave en ekstremt populær bog om til en serie.

INFO

Dato
TBA

Tidspunkt
TBA

Venue
TBA

Session sprog
Dansk

Billetter/Tilmelding 
Billetter er gratis.
Tilmelding åbner snart.

MØD

Dorte Warnøe Høgh, skaber og hovedforfatter

Mikkel Serup, skaber og instruktør

Søren Sveistrup, skaber, hovedforfatter og executive producer

OM

Premiere
Efterår 2021

Broadcaster
Netflix

MIKKEL SERUP

Foruden at være skaber og koncept instruktør på Kastanjemanden er Mikkel Serup også instruktør på de første tre episoder af serien samt administrerende producer på de resterende tre. Serup, der er en anerkendt dansk instruktør og filmskaber, har en række alsidige projekter bag sig; han har bl.a. samarbejdet med Søren Sveistrup på Forbrydelsen III, instrueret biografsuccesen Klassefesten 2, samt været instruktør og konceptansvarlig på den Emmy-vindende serie Livvagterne.

DORTHE WARNØE HØGH

Dorte Warnøe Høgh er prisbelønnet manuskriptforfatter i den danske tv- og filmbranche. Hun startede karrieren som manuskriptforfatter på henholdsvis Arven og Drabet af Per Fly, der begge fik hende nomineret til Filmakademiets Robert-pris. I 2008 instruerede hun den Oscar-nominerede kortfilm Grisen, og hun har siden skrevet Anna Pihl i samarbejde med Adam Price, samt tv-serien Dicte og Når Støvet Har Lagt Sig i samarbejde med Ida Maria Rydén. Høgh er skaber og hovedforfatter på Kastanjemanden.

SØREN SVEISTRUP

Søren Sveistrup er forfatteren bag den anmelderroste roman Kastanjemanden, og derfor er han naturligvis også skaber, hovedforfatter og administrende producer på serien, som baserer sig på bogen. Sveistrup har en række anerkendte titler bag sig som tv- og filmforfatter og skaber, bl.a. Taxa, Hotellet, Nikolaj & Julie, som vandt en Emmy for Bedste Internationale Drama samt Forbrydelsen serien, som vandt en BAFTA for Bedste Internationale TV-Serie. Sveistrup har desuden adapteret Jo Nesbøs roman Snemanden til det store lærred.

Tilmeld nyhedsbrev