KALD MIG FAR

Sneak peek og Q&A med cast

Få et eksklusivt sneak peek på Viaplay Original-serien Kald Mig Far, når vi viser klip fra serien sammen med castet.

Kald Mig Far er instrueret af Christian Dyekjær, skrevet af Søren Felbo og produceret af Trin Hjortkjær Thomsen og Laura Frederikke Kragholm for Nordisk Film Series.

Serien er skabt ud fra idé af Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard, som også spiller seriens to hovedroller, Emil og Viktor. Derudover medvirker Ellen Hillingsø som Helle, Emils mor og Viktors nye kæreste.

Mød alle tre skuespillere og vær med til at få et eksklusivt indblik i den nye serie, inden den kommer ud til foråret 2023.

Kald Mig Far

Foto: Henrik Petit

Denne session er udsolgt. Skriv dig på ventelisten eller mød op ved døren for no-show billetter.

Kald mig far, billede af Christian Geisnæs

Foto: Christian Geisnæs.

Den konfliktsky Emil og den selvsikre Viktor er bedste venner, der er gået all-in og har startet et cateringfirma sammen. Men alt ændres på et splitsekund, da Emil finder ud af, at Viktor er blevet kærester med hans mor, Helle. Emil kæmper indædt for at acceptere den nye situation ved at gøre som han plejer – nemlig ved at gemme sine inderste følelser væk og udvise rummelighed.

Viktor og Helle, som er i en dyb forelskelse, har begge stærkere følelser end de nogensinde har haft før. I takt med at forholdet udvikler sig, beslutter parret sig for at flytte ind sammen, og da de henslængt får nævnt deres overvejelse om at stifte familie, mærker Emil for alvor at rebet om halsen bliver strammere.

I mellemtiden melder Carla, Emils lettere håbløse kæreste der er ansat i cateringfirmaet, på urimelig vis firmaet til sin fagforening for dårlig behandling af deres ansatte, hvilket sætter hele deres firma på spil. Emil er mere alene end nogensinde – uden opmærksomhed og støtte fra sin mor, bedste ven og kæreste.

INFO

Dato
Søndag, 6. november, 2022

Tidspunkt
16:00-17:00

Venue
Øst for Paradis, Sal A

Session sprog
Dansk

MØD

Alex Høgh Andersen, skaber og skuespiller

Magnus Haugaard Petersen, skaber og skuespiller

Ellen Hillingsø, skuespiller

Vært: Kim Martin Sørensen

OM

Premiere

Foråret 2023

Broadcaster

Viaplay

Alex Høgh Andersen

Alex Høgh Andersen_Photo by Morten Bentzon

Foto af Morten Bentzon

Alex Høgh Andersen er autodidakt skuespiller, der særligt er kendt for sin bærende rolle som Ivar The Boneless i den internationale successerie Vikings (2013-2020). Siden da har han medvirket i flere danske film og serier såsom The Viking – Narkokongens Fald (2022) og Skyggen i Mit Øje (2021). Sidstnævnte ledte til hans første nomineringer til Bodil- og Robert-priserne for Bedste Mandlige Hovedrolle. Sammen med Magnus Haugaard fandt Alex på idéen til serien Kald Mig Far (2023).

Magnus Haugaard

Magnus Haugaard_Photo by Bibi Berge

Foto af Bibi Berge

Magnus Haugaard er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole (2019), og har siden sin afgang medvirket i teaterstykker, som Vendsyssel Teaters Romeo og Julie (2021) og Nørrebro Teaters populære forestilling Jytte Fra Marketing er Desværre Gået for I Dag (2022). Magnus har tilmed markeret sig som skuespiller i serieverden som medskaber af Skyld (2020-21), en satirisk serie lavet i samarbejde med Emma Sehested Høeg. Sammen med Alex Høgh Andersen fandt Magnus på idéen til serien Kald Mig Far (2023).

Ellen Hillingsø

Ellen Hillingsø_Photo by Emilia Therese Photography

Foto af Emilia Therese

Ellen Hillingsø er uddannet skuespiller fra Aarhus Teaters Skuespillerskole (1994). Hun er alsidig inden for sit fag og har lavet alt fra teater og TV til radio og lydbøger. Ellen har haft roller i mange store danske film og serier såsom En Kort En Land (2001), Rita (2012-2020) og Dopamin (2022). Siden starten af sin karriere har hun været nomineret til og vundet adskillige priser. Nu er hun aktuel som en af de bærende roller i serien Kald Mig Far (2013).

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?