FANTOMFORHOLD

Forpremiere på første afsnit ny Xee serie

Kærestesorg har ingen alder og diskriminerer ikke – det er en følelse, som de fleste oplever mindst én gang i løbet af deres liv.

Serien Fantomforhold er en tragikomisk fortælling om den 28-årige Allie og hendes rejse gennem de svære hjertesorger. Allies kæreste Thomas er for nyligt gået fra hende, og Allie har svært ved at finde fodfæstet i hendes nye virkelighed. Efter et spontant knald med den karismatiske kunstner Chresten, anbefaler han Allie en nyoprettet støttegruppe for folk med kærestesorger.

Fantomforhold tager udgangspunkt i den svære kærestesorg og stiller skarpt på alt det, der følger med, når man får sit hjerte knust. I en støttegruppe møder hovedpersonen Allie mennesker med alle former for hjertesorger, og hun finder et fællesskab for knuste hjerter.

Seriens humoristiske tilgang udforsker tabubelagte temaer som ensomhed og sorg, hvilket bliver portrætteret gennem de syv stadier af kærestesorger: chok, fornægtelse, skyld, vrede, depression, rekonstruktion og accept.

Mød skaberne af serien Rikke Kolding og Anna Juul, der bl.a. har stået bag serier som Ondt i Røven og Min kamp, og hovedrolleindehaveren Anna Bruus til denne forpremiere på Xee-serien Fantomforhold.

INFO

Dato
Lørdag d. 30. oktober 2021

Tidspunkt
TBA

Venue
UngK

Session sprog
Dansk

Billetter/Tilmelding 
Billetter er gratis.
Tilmelding åbner snart.

MØD

Rikke Kolding, Skaber,
Anna Juul, Skaber & Skuespiller
Anna Bruus Christensen, Skuespiller

OM

Premiere: Efterår 2021

Broadcaster: Xee

Produktionsselskab: BLU

Tilmeld nyhedsbrev