FANTOMFORHOLD

Forpremiere på tragikomisk serie, der gennemgår de syv stadier af kærestesorg

Kærestesorg har ingen alder og diskriminerer ikke – det er en følelse, som de fleste oplever mindst én gang i løbet af deres liv.

Serien Fantomforhold er en tragikomisk fortælling om den 28-årige Allie og hendes rejse gennem de svære hjertesorger. Allies kæreste Thomas er for nyligt gået fra hende, og Allie har svært ved at finde fodfæstet i hendes nye virkelighed. Efter et spontant knald med den karismatiske kunstner Chresten, anbefaler han Allie en nyoprettet støttegruppe for folk med kærestesorger.

Fantomforhold tager udgangspunkt i den svære kærestesorg og stiller skarpt på alt det, der følger med, når man får sit hjerte knust. I en støttegruppe møder hovedpersonen Allie mennesker med alle former for hjertesorger, og hun finder et fællesskab for knuste hjerter.

Seriens humoristiske tilgang udforsker tabubelagte temaer som ensomhed og sorg, hvilket bliver portrætteret gennem de syv stadier af kærestesorger: chok, fornægtelse, skyld, vrede, depression, rekonstruktion og accept.

Mød skaberne af serien Rikke Kolding og Anna Juul, der bl.a. har stået bag serier som Ondt i Røven og Min kamp til denne forpremiere på Xee-serien Fantomforhold.

INFO

Dato
Lørdag d. 30. oktober 2021

Tidspunkt
14:00 – 15:00

Venue
UngK

Session sprog
Dansk

MØD

Rikke Kolding, Skaber,
Anna Juul, Skaber & Skuespiller
Ann Lind Andersen, Vært

OM

Premiere: Efterår 2021

Broadcaster: Xee

Produktionsselskab: BLU

Rikke Kolding

Rikke Kolding er cand.mag. i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet, hvor hun skrev speciale om repræsentation af LGBT-karakterer i danske tv-serier. Hun debuterede i 2019 med webserien ”Ondt i Røven” på TV2 Play, som hun skrev og instruerede. Hun er ansat som fiktionsinstruktør hos produktionsselskabet Blu som en del af deres nye fiktionssatsning, og har herigennem skabt tv-serien” Fantomforhold”, der er Blus første fiktionsserie.

Anna Juul

Anna Juul er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og har blandt andet stået bag DR3-serien ”Min Kamp” og nu også ”Fantomforhold” til Xeeder er skabt med instruktør Rikke Kolding.

Udover at skrive tv og serier, skriver Anna også bøger, som, efter eget udsagt: “Meget få mennesker læser”. Anna Juul er freelance og linjen er åben.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?