EN FOR HOLDET II – Premiere

Kampen mellem street og elite

I DR ULTRA-serien En For Holdet møder vi de tre venner og fodboldfanatikere Jasseminho, Dollar og Victor. Jasseminho og hans to shababs danner trekløveren i en historie, hvor fodbold er mere end bare “os mod dem”, men også handler om loyalitet, ambitioner og egoisme.

De tre selverklærede boldekvilibrister lever fodboldens fede street-life med sharwarma og drengestreger, men kommer gevaldigt på udebane, da de lander i en rivalisering med elitefodboldspilleren Mikkel og hans Brønshøj BK-slæng. Med En For Holdet har DR ULTRA skabt en multiplatforms fortælling, der gennem dens mange forgreninger ud på sociale medier omkredser hele den unge generation.

Afsnit 1 blev set 87.100 gange på den første uge og foruden selve serien, er produktionen også blevet akkompagneret af Skinz’ nummer En For Holdet og Jasseminhos TikTok profil med over 144.000 følgere.

Der er fuld fart på træning, taktik, tricks og talent, når skaber Christian Trangbæk sammen med fem af seriens stjerner Ali, Wesam, Anas, Noah og Nanna åbner for et fiktivt fodboldunivers, der er skabt af både skuespillere og influencers – i sin grundform er serien et ægte ungdomshåndværk!

INFO

Dato
Søndag d. 31. oktober 2021

Tidspunkt
14:00 – 15:00

Venue
Øst for Paradis, sal C

Session sprog
Dansk

MØD

Ali Jassem, Skuespiller
Wesam Alkhalili, Skuespiller
Anas Jaber, Skuespiller
Noah Kofi, Skuespiller
Nanna Lind Kristensen, Skuespiller

Christian Trangbæk, Skaber, Vært

OM

Premiere
2021

Broadcaster
DR ULTRA

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?