DNA II

Crime Night i Øst for Paradis med forpremiere på DNA II


Kom til forpremiere på DNA sæson 2, når AARHUS SERIES viser første afsnit på stor skærm i Øst for Paradis.

Mød seriens instruktør, Fabian Wullenweber og manusforfatter, Thorleif Hoppe til en visning og Q&A om arbejdet med den spændende krimi, der i sæson to behandler emnet menneskehandel, som efter narko er den næststørste kriminelle, profitable forretning i vores moderne samfund.

En rejse ind i mørke mysterier 

DNA II tager os med ind i en verden styret af kriminelle netværk over hele Europa. Ligene af 19 unge vietnamesere fører Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) på sporet af en sag om moderne slavehandel og organer til salg på det sorte marked. Det er en rejse ind i mørke mysterier, hemmeligheder og udnyttelse, og hovedpersonerne kæmper for at kaste lys over forbrydelserne, men bliver mødt med store, personlige dilemmaer.

DNA II

INFO

Dato
Lørdag d. 5. november, 2022

Tidspunkt
TBA

Venue
Øst for Paradis

Session sprog
Dansk

Fri entre ved tilmelding. Tilmelding åbner d. 6. oktober. 

MØD

Torleif Hoppe

Fabian Wullenweber

OM

Broadcaster

TV 2

Torleif Hoppe

Picture of Torleif Hoppe

Torleif Hoppe er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 1994 og har gennem sin karriere skrevet flere succesfulde tv-serier.

Han har skrevet manuskripter til alle tre sæsoner af den prisvindende og succesrige tv-serie Forbrydelsen (2007), som i 2011 vandt en BAFTA for Bedste Internationale Serie og en Robert for Årets Danske Tv-serie i 2013.
Torleif Hoppe er også medforfatter på manuskriptet til dramaserierne Nikolaj og Julie (2002), som vandt en Emmy for Bedste Dramaserie i 2003.

Derudover har Hoppe været forfatter på tv-serierne Den som Dræber (2010), DNA (2019) og den nye sæson af DNA II (2022).

Hoppe var i mange år medlem af rockbandet D.A.D, som han blandt andet lavede musikvideoer for. I 1991 instruerede han musikvideoen til Bad Craziness, som vandt prisen som Årets Danske Musikvideo ved Danish Music Awards i 1992. I 2008 lavede Hoppe dokumentarfilmen D.A.D: TRUE BELIEVER, som modtog GAFFA-Prisen for Årets Bedste Musik-dvd.

Fabian Wullenweber

Picture of Fabian Wullenweber

Den prisvindende danske instruktør, Fabian Wullenweber, er nok bedst kendt internationalt for sit instruktørarbejde på 9 afsnit, på tværs af alle 3 sæsoner af Forbrydelsen, DR’s verdensomspændende succesrige krimiserie. Forbrydelsen blev vist i mere end 161 lande, og vandt 2 internationale Emmys og en BAFTA og blev nomineret til yderligere 18 internationale priser.

I 2014 var han konceptuerende instruktør på Badehotellet, som nu på niende år er Danmarks mest sete tv-serie. Fabians åbningsafsnit fra sæson 9 den 1. februar i 2021 trak et hidtil uset publikum på 1,9 millioner. Serien er blevet solgt over hele verden inklusive Storbritannien, USA og Canada.

I 2022 åbner hans 6. spillefilm, thrilleren Majas Løfte, i biograferne over hele Danmark.

Fabian debuterede stærkt i 2002 med ungdomsactionfilmen Klatretøsen, der udover at være en stor publikumssucces i Danmark, også vandt priser og nomineringer på festivaler i bl.a. Berlin, Chicago og Amsterdam. Året efter blev filmen genindspillet i Hollywood af Fox 2000 som Catch that Kid med Kristen Stewart i hovedrollen.

Fabian blev uddannet som instruktør i 1997 på Den Danske Filmskole og fortsatte derefter med en 2-årig postgraduate grad på filmskolen på Bournemouths University of The Arts i England.

Tilmeld nyhedsbrev