DNA II

Forpremiere på sæson 2 af DNA

Kom til forpremiere på DNA sæson 2, når AARHUS SERIES viser første afsnit på stor skærm i Øst for Paradis.

Mød seriens manusforfatter, Thorleif Hoppe til en visning og Q&A om arbejdet med den spændende krimi, der i sæson to behandler emnet menneskehandel, som efter narko er den næststørste kriminelle, profitable forretning i vores moderne samfund.

Denne session er udsolgt. Skriv dig på ventelisten eller mød op ved døren for no-show billetter.

Foto: Alexander Håkansson

En rejse ind i mørke mysterier 

DNA II tager os med ind i en verden styret af kriminelle netværk over hele Europa. Ligene af 19 unge vietnamesere fører Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) på sporet af en sag om moderne slavehandel og organer til salg på det sorte marked. Det er en rejse ind i mørke mysterier, hemmeligheder og udnyttelse, og hovedpersonerne kæmper for at kaste lys over forbrydelserne, men bliver mødt med store, personlige dilemmaer.

INFO

Dato
Lørdag d. 5. november, 2022

Tidspunkt
20:00 – 21:15

Venue
Øst for Paradis, Sal A

Session sprog
Dansk

MØD

Torleif Hoppe, manuskriptforfatter

Karoline Leth, producer

Vært: Ann Lind Andersen

OM

Broadcaster

TV 2

Torleif Hoppe

Picture of Torleif Hoppe

Torleif Hoppe er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 1994 og har gennem sin karriere skrevet flere succesfulde tv-serier.

Han har skrevet manuskripter til alle tre sæsoner af den prisvindende og succesrige tv-serie Forbrydelsen (2007), som i 2011 vandt en BAFTA for Bedste Internationale Serie og en Robert for Årets Danske Tv-serie i 2013.
Torleif Hoppe er også medforfatter på manuskriptet til dramaserierne Nikolaj og Julie (2002), som vandt en Emmy for Bedste Dramaserie i 2003.

Derudover har Hoppe været forfatter på tv-serierne Den som Dræber (2010), DNA (2019) og den nye sæson af DNA II (2022).

Hoppe var i mange år medlem af rockbandet D.A.D, som han blandt andet lavede musikvideoer for. I 1991 instruerede han musikvideoen til Bad Craziness, som vandt prisen som Årets Danske Musikvideo ved Danish Music Awards i 1992. I 2008 lavede Hoppe dokumentarfilmen D.A.D: TRUE BELIEVER, som modtog GAFFA-Prisen for Årets Bedste Musik-dvd.

Karoline Leth

Karoline Leth er filmproducer og har bl.a. været producer, lærer og koordinator på Den Danske Filmskoles dokumentariske afdeling. Herefter blev Leth CEO og producer på Zentropa Real – Zentropas dokumentariske division. Senere blev Leth direktør og producer på SF Studios Production fra 2006-13.

Fra 2013-18 virkede Leth som producent ved DR Drama DRTV. Siden 2019 har Leth virket som producer på Zentropa, Lars von Triers produktionsselskab.

Leth har produceret mere end 20 kort- og dokumentarfilm samt flere spillefilm bl.a. ’Marie Krøyer’ instrueret af Oscarvinder Bille August. Leth var co-producer på spillefilmsserien ’Arn 1’ & ’Arn 2’, der blev til en dramaserie på 6 afsnit til DR og Svensk TV4. Leth producerede de første to sæsoner af dramady-serien ’Rita sæson 1 & 2’ for TV2 Danmark. Serien er skabt af Christian Torpe og har været en stor succes på Netflix. Der er efterfølgende lavet remakes af den i flere europæiske lande.

Senest har Leth produceret Drømmeren – Karen Blixen bliver til, til Viaplay på baggrund af ide af Connie Nielsen og Leth selv. Serien havde sin verdenspremiere nomineret til bedste serie på Cannes Serie, april 2022.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?