2 DØGN: FRIT LAND

Screening og Q&A med cast

Kom til screening og Q&A med cast om den hårdtslående 2 Døgn: Frit Land. Vær med, når vi endnu en gang inviterer skabere og skuespillere tilbage for at få indblik i, og følger op på, hvordan det er gået, siden serien fik premiere i foråret.

Denne gang får vi besøg af Nicolai Achton (instruktør), Oscar Giese (manuskriptforfatter), Sebastian Sarning Bull (Nicki) og Gustav Giese (Markus).

Aarhus Series - 2 DØGN - ANDERS KROGH

Denne session er udsolgt. Skriv dig på ventelisten eller mød op ved døren for no-show billetter.

Frit Land foregår tre år før 2 DØGN sæson 1, og handler om den kriminelle undermåler Nicki, som drømmer om at avancere i graderne i den lokale bande.

Han skrubber lokummer og løber ærinder for de store drenge, i håb om en dag at blive respekteret ligesom dem, samtidig med at han prøver at navigere i familie og kærlighed. Alt i hans tilværelse ændrer sig imidlertid, da den mystiske Markus
“MH” bliver løsladt fra fængslet, og han pludselig må træffe et umuligt valg, der
kan koste ham og dem tættest på ham alt.

Hvor langt er Nicki villig til at gå, for at opnå det han drømmer om?

2 Døgn Frit Land

INFO

Dato
Fredag, d. 4. november, 2022

Tidspunkt
20:45 – 21:45

Venue
Øst for Paradis

Session sprog
Dansk

MØD

Nicolai Achton, instruktør

Oscar Giese, manuskriptforfatter

Sebastian Sarning Bull, skuespiller

Gustav Giese, skuespiller

Vært: Kim Martin Sørensen

OM

Premiere

11. april 2022

Broadcaster

Xee

Nicolai Achton

Nicolai Achton er en dansk instruktor, forfatter og skuespiller. Han har instrueret 2 Døgn hvori han også har en enkelt rolle. Derudover har han været forfatter på samt spillet med i miniserien Lige Over Grænsen fra 2017. 2 Døgn, der foregår i det brutale miljø omkring Københavns Vestegn, er delvist inspireret af Nicolai Achtons eget liv, da han er vokset op i selvsamme område.

Oscar Giese

Oscar Giese er både skuespiller og forfatter, og i 2 Døgn produktionen er han både manuskriptforfatter og medvirkende skuespiller. Foruden 2 Døgn har han også spillet med i filmene Nordvest og Fantasten samt medvirket i en lang række serier som Herrens Veje, Chernobyl, Grænseland, Puls og Den Som Dræber – Fanget af Mørket. I 2 Døgn spiller Oscar Giese hovedrollen som Otto, den ene af de to fætre.

Sebastian Sarning Bull

Med sine snart 26 år har Sebastian Bull et imponerende skuespiller CV. Hans allerførste rolle var som Lille Nick i Thomas Vinterbergs Submarino. Han har sidenhen medvirket i en bred vifte af produktioner, bl.a. film som Jagten, 9. April og De Frivillige samt serier som Doggystyle, Limboland og Den Som Dræber – Fanget af Mørket. I 2 Døgn spiller Sebastian Bull rollen som Nicki Nørrebro.

Gustav Giese

Gustav Giese har medvirket en en lang række produktioner af forskellig genre. Hans karriere startede bl.a. med en rolle i filmen Nordvest fra 2013. Han har siden medvirket som menig i filmen 9. April side om side med Sebastian Bull samt spillet Peter Schmeichel i filmen Sommeren ’92. Senest har han besiddet roller i spillefilmende Julemandens Datter 2 og Retfærdighedens Ryttere.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?