fbpx

Billetter

Reserver publikumsbilletter gratis her

29. okt. – 1. nov. 2020

 

Billetter

 

OBS: Alle publikum visninger på Aarhus Series er gratis at deltage i, men kræver grundet COVID-19 tilmelding via. Eventbrite. Derfor vil der være et no-show gebyr på 100 kr., hvis man booker en plads og ikke dukker op – pladsen skal have mulighed for at gå videre til en på venteliste. Hvis man er forhindret i at bruge sin reservation, skal den afbestilles på info@thisnordic.com senest 3 timer før visningen begynder. Er en visning fuldt booket, kan man komme på venteliste ved at sende en mail til info@thisnordic.com. Husk at skrive i emnefeltet hvilken visning det handler om. 

Køb branchebilletter til Aarhus Series her

29. okt. – 1. nov. 2020

**SOLD OUT** Standard Partout 1.999 kr. **SOLD OUT**
18. aug. til og med 29. okt.

**SOLD OUT** Young Producers Partout 499 kr. **SOLD OUT**
Begrænset antal. For at købe denne billettype skal du være studerende under 30 eller nyopstartet produktionsselskab (1-2 år)

 

Tilmelding til publikum sessions åbner 8. oktober.

Tilmelding til de offentlige sessions nødvendig (også for partout ticketholders). 

 

En partoutbillet giver adgang til Aarhus Series Industry program d. 30. okt, samt mulighed for at reservere før alle andre til offentlige screeninger i byen fra 29. okt. – 1. nov.

 

 Vi tager forbehold for programændringer. Billetter refunderes ikke, udover i tilfælde af at arrangementet ikke kan gennemføres forsvarligt grundet COVID-19. Vær opmærksom på, at nogle events på Aarhus Series vil være åbne for offentligheden. 

NB: Kortbetaling er muligt, men foregår via Paypal. Det er dog ikke nødvendigt at oprette en Paypalkonto.

 

 Køb billet

 

SIKKERHEDSTILTAG PÅ THIS. & AARHUS SERIES 

Vi tager følgende sikkerhedsforanstaltninger under arrangementerne, for at sikre både din og vores medarbejdere under COVID-19 pandemien. Vi følger regeringens retningslinjer nøje, og vil løbende lave ændringer hvis det skulle være nødvendigt.

Afstand mellem sæderne
Vi sørger for ekstra afstand mellem publikumssæderne. Du er velkommen til at sidde ved siden af dine ledsagere, men der vil være et sæde mellem din ledsager og de øvrige deltagere.

Ingen kø
Vi tjekker din billet udenfor, når du ankommer, så vi undgår køer og flaskehalse indenfor.

Dørene åbner 30 min. før
Vi åbner dørene 30 min. før, så publikum ikke klumper sammen.

Masker
Vi tilbyder gratis masker til alle deltagere, når de får deres billet/keyhanger, og opfordrer alle deltagere til at bære dem. 

Begrænsede gæster i lounge områder
Vi sikrer os at der ikke er for mange gæster i lounge områder, og at gæster ikke står for tæt.

Ekstra rengøring
Vi har øget rengøringen i alle områder. Håndtag og alle overflader vil blive rengjort dagligt for at sikre et højt niveau rengøring.

Håndsprit
Vi sørger for store mængder håndsprit til både deltagere og medarbejdere.

Medarbejder guidelines
Medarbejderne er instrueret i procedurer der sikrer deres egen og din sikkerhed. Du kan altid spørge en medabejder hvis du er usikker på noget.

Sign up for newsletter