VALDES JUL – SKOVENS VOGTER

Visning af TV 2's kommende julekalender med hovedrollerne og skabere

Traditionen tro kan du hos AARHUS SERIES være blandt de første til at se årets julekalender, når vi viser de første to afsnit af Valdes Jul – Skovens Vogter, som kommer på TV 2 til december 2023.

Valde glæder sig til endnu en jul på Egebjerggård, hvor han bor med hele sin familie. Men Valdes glæde smuldrer, da han finder ud af, at hans mor og morfar har valgt at sætte gården til salg. Valde sætter sig for at finde ud af, hvorfor hans mor ikke vil blive boende på gården, og det bringer ham på sporet af en familiehemmelighed, der har forbindelse til et stykke gammel skov, som Valde og hans lillesøster Rita altid har fået at vide, var forbudt at lege i.

Foto: Per Arnesen

Det viser sig at skoven gemmer på magiske hemmeligheder og et mylder af fantastiske væsener. Specielt ét væsen, ulveskifteren Tala, får betydning for opklaringen af mysteriet omkring Egebjerggård. Tala er på udkig efter Skovens Vogter, som er nøglen til at genskabe den Pagt, der sikrer naturens livskraft.

Det sender Valde, Tala og også lille Rita ud på et vaskeægte juleeventyr fyldt med magisk natur, familiehemmeligheder, nisser, kærlighed og nye venskaber.

Valdes Jul – Skovens Vogter er produceret af Cosmo Film i samarbejde med FilmFyn.

INFO

Dato
Søndag, 5. november, 2023

Tidspunkt
13:00 – 15:00

Venue
DOKK1, Store Sal

Session sprog
Dansk

 

MØD

Flora Augusta, skuespiller

Sander Løkke, skuespiller

Morten Boesdal Halvorsen, instruktør

Sille Sterll, producer

 

Broadcaster

TV 2

Flora Augusta

Foto: Per Arnesen

Flora Augusta er 13 år gammel og går i 8. klasse. Flora spiller rollen som Tala i Valdes Jul – Skovens Vogter. Tidligere har hun medvirket i blandt andet Smagen af sult, Du som er i himlen og Familien Jul og nissehotellet.

Sander Løkke Borg

 

Foto: Per Arnesen

Sander Løkke Borg er 15 år gammel og går i 9. klasse. Sander spiller hovedrollen som Valde i Valdes Jul – Skovens Vogter. Tidligere har han medvirket i både teaterforestiller hos Galaksen og Eventyrteateret, og i TV-serien Baseboys.

Sille Sterll

Foto: Per Arnesen

Sille Sterll har arbejdet i Tv- og filmbranchen siden slutningen af 1990’erne, og arbejder nu som producer hos Cosmo Film. Sille Sterll har været med til at producere en lang række af julekalendere, først som line producer på Juleønsket og Tinkas Juleeventyr, og senere hen som producer på både Tinka og Kongespillet, Tinka og Sjælens Spejl og nu Valdes Jul – Skovens Vogter, som sendes i julen 2023.

Morten BH

Foto: Per Arnesen

Morten BH er uddannet som instruktør fra Den Danske Filmskole i 2007, og har siden instrueret både spillefilm og Tv-serier. Morten BH har blandt andet instrueret en stor mængde indhold målrettet børn og unge som spillefilmen Anti og TV-serier som Babylons Stol, Over grænsen, Klassen og nu Valdes Jul – Skovens Vogter.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder?